Anak-anak kami..

Tuesday, October 29, 2013 PCL 10 Comments


okay...kita santai petang sambil melepas rindu. ..bagi yang rindukan anak-anak pcl n mamaD lah..

Nurhusnina @nina.. @ kakak ;
sekarang ni dia tak ada di rumah bersama kami, 2 minggu sekali baru nampak muka dia..sebab dia tinggal di asrama,  sunyi bila tinggal bertiga sebab hanis takda gu nak buat bising..

Nurhanis Umairah @hanis.. @ adik ;
dia yang bongsu lagi manja, ..kadang manjanya melampau sampai makan pon kena suap. , saya selalu melayankan saja bila dia selalu nak makan roti canai kerana itulah makanan fav dia yang tak pernah rasa jemu...



..Keduanya ada mepunyai perwatakan yang berbeza...  sorang suka senyum , memang murah dengan senyuman dan cepat mesra dengan kawan-kawan dan sorang lagi berat sikit mulut nak senyum maupon bercakap . Kalau tak kenal....jangan harap la nak dengar suara dia....

Kalau keduanya bertemu , kadang tu macam 'anjing dengan kucing'...tapi sejak berjauhan ni dan mungkin dah semakin remaja...masing-masing pandai mengeluarkan pandangan bila berbicara dalam musyawarah keluarga..




10 comments:

  1. Mmg camtu laa adik bradik ni. Masa masih kecik dulu mmg kerap bergaduh, dah besar ni dah kenal hati budi masing2. Hihiihi. Rindu pulak nak gaduh ngan abg and kakak.. Haha.

    ReplyDelete
  2. sama cam fae. fae ada sister je and kami dua je adik-beradik. hihi.

    ReplyDelete
  3. hehehe..adk beradik klau x gaduh x best lah kn...tu gaduh2 syg nama nye =)

    ReplyDelete
  4. Waahhh dh besar2 anak...seronok tgk bila anak2 dh besar tp kekadang rindu balik zaman diorg masa kecik2 dulu.:(

    ReplyDelete
  5. adik beradik... gaduh manja tu... tak lama pun...hehee

    ReplyDelete
  6. susah nak jumpa adik beradik yg tak gaduh ...

    ReplyDelete
  7. hehehe..adik beradik mmg mcm tu PCL..bila jauh rindu bila dkat brgaduh..=P

    ReplyDelete
  8. cantik dan comel anak+ PCL :)

    ReplyDelete
  9. memang rumah jadi sunyi kalau anak-anak sekolah asrama

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.