Berbelog Dengan Ikhlas Dalam Dunia Hidupku

Tuesday, October 22, 2013 PCL 7 Comments

      



Salam blogging semua ....."Berbelog Dengan Ikhlas Dalam Dunia Hidupku" .

hurm..ada kalangan blogger yang tak kisah pon pasal semua ni tapi  bagi saya, ini  semacam cetusan rasa memberikan semangat baru untuk  terus "Buka Kedai" .. yes aku, kamu dan blog  masing-masing ada cara tersendiri melayaninya/menaganinya.

#t-shirt exclusive ini bukan untuk dijual.

Published with Blogger-droid v2.0.10



7 comments:

  1. Kita nak jugak t-shirt tu...ahahaaa...

    Saya sentiasa ikhlas.

    ReplyDelete
  2. wahh..ada tshirt sendri...

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah contoh yang baik ... cantik baju tu

    ReplyDelete
  4. nice tshirt dan nice qoute... mmg kna ikhlas...

    ReplyDelete
  5. cantik design t-shirt tu.. hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.