Bersyukur ada beberapa bloggers lelaki yang sudi jadi follower..

Thursday, October 24, 2013 Nazlee Ismail 8 Comments

Pagi Khamis, salam semua readers blog pcl..

Kalau ditengok balik senarai follower blog aku ni..agak musykil sikit , berat sebelah....lebihnya memihak kepada pengikut wanita, ...hemm mana pi lah ni bloggers lelaki ?

Bersyukur jugak ada beberapa bloggers lelaki yang sudi jadi followers..dan selebihnya mungkin jadi silent readers aje kot...tak apa lah.

Namun aku tetap bersyukur kerana kamu semua  masih di sini . Aku dan blog tetap akan cuba memberi yang terbaik untuk dikongsikan. insyaAllah.

# .. kadang tu ada masej nak disampaikan terus kepada kaum lelaki terutamanya...lebih-lebih lagi berkenaan kehidupan dan kekeluargaan. / harap masej dari entri-entri pcl sebelum ni  sampai kepada sasaran.


#Terima kasih semua follower Blog PCL.








8 comments:

  1. Mana ye lelaki2 ni :) hehehe

    ReplyDelete
  2. saya juga follower anda...ada masa lawat blog saya.

    ReplyDelete
  3. Tak apa kalau perempuan bacapun nanti di sampaikanlah pada suami, adik2 mahupun kawan2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Junaina ; alhamdulillah..itu yg sebaiknya. t.kasih.

      Delete
  4. Sy adalah salah seorang follower lelaki pcl jugak. Hehe

    ReplyDelete
  5. jangan risau...silent readers ramai... yg penting ada pelawat...taklah kita syok sendiri kan? hehee

    ReplyDelete
  6. saya pun baru join nie..he3

    ReplyDelete
  7. gagagaga... nak buat mcm mane... tak ramai lelaki yang suke main blog nie... main kereta moto mancing lagi best kot... gagagaga tapi aku 22 kot... tu sbb kekadang je update :P

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.