Bikin Dialog Gambar Minah Ni Kalau Nak Topup RM30

Wednesday, October 09, 2013 Nazlee Ismail 8 Comments



 



[nak join klik pada gambar]





8 comments:

  1. Assalamualaikum pcl. good luck ye. hehhe. ayat not bad tu :)

    ReplyDelete
  2. Ehh tetiba dpt idea.. hehe.. good LUCK PCL..

    akhirnya sampau jgk ke sini..

    ReplyDelete
  3. ni segmen ke PCL? semoga berjaya ya.. :D

    ReplyDelete
  4. good luck...
    dah cover jerawat pengantin tu..
    ehehehhe

    ReplyDelete
  5. Assalamualikum Ain Athirah balas kunjungan. Hamboi jerawat haa naik. hehe
    Good luck !
    http://ainathirahanuar.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

    ReplyDelete
  6. Salam manis dari kak Ummi ^^

    Gunalah cream lawa dak kak tun....haha, gurau- gurau membawa ketawa....^^
    Goodluck PCL.... ^^

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.