Dari sebuah Pantun aku dapat 566 kata-kata Hikmah..

Wednesday, October 09, 2013 Nazlee Ismail 8 Comments




p/s...ok, dari sebuah Pantun aku dapat 566 Kata-kata Hikmah Jadilah Orang Yang Paling Bahagia . Terima kasih Shakira sumbangkan senaskah buku sebagai hadiah segmen kedua yang lalu.

p/s lagi ; Shakira ada buat segmen ketiga Bikin dialog gambar , terjah lah ye.. idea saya tengah kering, tunggu dah basah nanti saya join ...hihi..

Published with Blogger-droid v2.0.10



8 comments:

  1. Waaa, bestnya uncle. Memang best baca buku gini, lagi2 bila emosi tengah tak stabil. Huhu.

    ReplyDelete
  2. wah ! menang dapat buku lagi ... tahniah !

    ReplyDelete
  3. tahniah PCL.. mmg betul2 bermnfaat buku tu... :)

    ReplyDelete
  4. tahniah.....banyak ilmu boleh dimanfaatkan melalui buku ini....

    ReplyDelete
  5. Tahniah.. Tahniah..Bestnya dapat buku..Nanti boleh ke Erin nak pinjam..? :-)

    ReplyDelete
  6. tahniah PCL.. nampak menarik buku tu..

    ReplyDelete
  7. Macam best je buku ni..suka betol klu org hadiahkan buku..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.