Deco ..dapur mamaD

Sunday, October 06, 2013 Nazlee Ismail 5 Comments



..menantikan aku balik dari kerja tadi petang . suasana kat rumah  amat membosankan sunyi sepi..memang dah biasa, tapi aku tak boleh tidak ..kena kerja jugak hari ni (semalam) .

mamaD buat deco ,  sayang gambar lama tersimpan. ..nak gantung jugak katanya ! ..dia memang  seni orangnya..

kalau dia sorang-sorang memang jadi kerja punyalah..  masuk idea aku mungkin...lebih kepada  harus tak menjadi.

okay... balik kerja je petang tadi,  terus mamaD mintak aku tolong dia gantungkan  deco tu dekat ruang tengah dapur  ... not bad kan! cantik laa pulak...

#senyum mamaD ...tanda sudah  berpuas hati dah tu .
#boleh tatap gambar keluarga selalu..hihi

**************

#GameBlog
~Klu pertama, kedua sudah diberikan dalam entri lepas. dan klu ketiga ialah :
  • entri berkenaan berada dalam labels : WW

Okay...selamat mencuba .

#..jangan jawab di sini, dan sila ke : GameBlog (Sabtu , Ahad dan Isnin) ~ siri 1 , 
jawab di ruangan komen. t.kasih.


Published with Blogger-droid v2.0.10



5 comments:

  1. Salam, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly, mohon follow dan bantu kami :D

    http://umpautoinspector.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kreatif.... saya pun suka buat deco ni...

    ReplyDelete
  3. kreatifnya mamaD.. aiza kalau bab mendeko ni tak reti sangat..

    ReplyDelete
  4. rajinnya wife PCL mengemas n mendecorate kann.. lawaa..

    ReplyDelete
  5. kreatif la mamaD..
    untunglah pandai deko rumah..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.