GameBlog (Sabtu , Ahad dan Isnin) ~ siri 1

Monday, October 07, 2013 Nazlee Ismail 11 Comments

#GAMEBLOG  - TAMAT ! (12:30pm 07/10/2013)

clue/petunjuk : gambar dalam entri pada tahun 2011?


Soalan :
  1. Dapatkan gambaran kejadian sebenar dan nyatakan kejadian tersebut.
  2. Nyatakan tajuk entri untuk gambar tersebut. 

Penerangan :
Dua soalan tersebut adalah merupakan GameBlog untuk siri 1, anda perlu jelajah blog ini untuk mendapatkan info berkenaan, salah satu caranya adalah dengan mengunakan carian artikal widget 'Serach' di sidebar atas sekali. Anda  boleh memberikan komen dengan jawapan di ruangan komen yang tersedia. (komen akan disiarkan keseluruhannya setelah game tamat pada hari Isnin berikutnya *masa tidak tetap) .

Makluman :
  • Tekan butang  +1, fb ,tweeter untuk hebahan kepada rakan-rakan  lain.
  • Tiada syarat khas (siapa boleh komen dan betul,  dia boleh menang hadiah)
  • komen banyak kali pon tak apa, hanya 1 jawapan tepat akan diberikan kemenangan.
Hadiah :
  • Sehelai baju T , serta promosi blog (jika Blogger).

#Untuk siri seterusnya jika mendapat sambutan, saya perlukan Penaja Hadiah Iringan ..sila emailkan kepada [nazli.angkasa@gmail.com] .

#Sama-sama memeriahkan GameBlog ini ~ ceria selalu.




11 comments:

  1. hebat jugak game ni...

    ReplyDelete
  2. Uncle, kasi clue lagi bleh takkkkkk.. ;(

    ReplyDelete
  3. Aha!! Insiden dimana sup dipanaskan lebih 3 jam atas dapur!! Yeah! Tajuk entry; WW : Beringat-ingat Sebelum Terjadinya Tragedi...

    :D :D :D :D

    ReplyDelete
  4. Uncle, td vee bukak byk tab utk blog unlce jd tak tau dh comment kat sini ke blm or btl kat entry ni ke tak. Ahaha. Anyway, kejadian tu ialah sup dipanaskan lebih 3 jam atas dapur, and tajuk entry; WW : Beringat-ingat Sebelum Terjadinya Tragedi... :D

    ReplyDelete
  5. game mencabar ni.. semoga berjaya buat pemenang :)

    ReplyDelete
  6. 1) gara2 memanaskan kuah sup lebih 3 jam atas dapur :)

    2) WW : Beringat-ingat Sebelum Terjadinya Tragedi..

    ReplyDelete
  7. Kejadian : memanaskan kuah sup lebih 3 jam diatas dapur

    tajuk : ww: Beringat-ingat Sebelum Terjadinya Tragedi

    ReplyDelete
  8. Kena menelaah blog dulu ni. Tapi kakak rasa dulu kakak pernah terbaca kisah lama ini...

    ReplyDelete
  9. lama jugak pikir nie....kenapa eh...

    ReplyDelete
  10. tak ingat ni kes apa hukhuk

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.