Gembirakan keluarga di i-City Shah Alam.

Wednesday, October 16, 2013 Nazlee Ismail 20 Comments





































#Terima Kasih melayan gambar-gambar kami sekeluarga bergembira .

#Hanis Umairah kata, ....dia masih tak puas lagi merayau ..(@ i-City 9-12 malam)

Published with Blogger-droid v2.0.10



20 comments:

  1. kalau i-city memang tobat la jalan jem. aku lebih selesa pergi waktu petang, sebelum waktu puncak. hahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. semalam ok bro, jln tak jem lah..biasa je jln klang s.alam. cuti skolah mgkin lah kot.

      Delete
  2. belum jejak lagi ke situ..

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya.. teringin nak pi situ.. Masuk mahal tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. @puteri airyn ; masuk caj parking je....tp nak masuk snow dll tu kana la bayar tiket dewasa 35, knk2 30rm

      Delete
  4. Waaa looks fun! Gambar yang ke 6 tu haaa.. Hahaha. So fun ehh, nak jugak ke sini next time ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. datang lah best. I-City ni kalau masuk waktu malam Vee. bercahaya colourfull.

      Delete
  5. Best nya bila leh sampai nie

    ReplyDelete
  6. keceriaan terpancar di wajah masing-masing.. aiza tak pernah lagi sampai i-city ni.. nampak menarik..

    ReplyDelete
  7. waaa ... bestnya . bila alh dpt pergi nih ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @vee..bila ada kesempatan jgn tak singgah i-city..xrugi la rasa.

      Delete
  8. random pic ye PCL?? best la tmpt ne..nanti lau ada rezki nak g sana lah :)

    ReplyDelete
  9. Ida pernah pergi... memang best giler!

    ReplyDelete
  10. boleh tgok tuh Pakcik.. bestnyoo :) Shah Alam yaa.

    ReplyDelete
  11. Wau..bestnya PCL...nak pergi jugakk

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.