Kalau orang tersayang telefon ..cuba sebolehnya jawab panggilan tersebut..

Friday, October 25, 2013 Nazlee Ismail 10 Comments



..salam pagi jumaat.. secara spontan rakan ofis aku berkata,..kita jadikan 'moral of the story' dengan kisah tragis semalam..' lain kali kalau bini call kena jawab ! katanya..








10 comments:

  1. Yes, kita takkan tahu mungkin itu adalah panggilanyg terakhir. Peluang tu mungkin hanya sekali shj. Takziah utk keluarga mangsa

    ReplyDelete
  2. Oh maiii. This is so sad :'(

    ReplyDelete
  3. tapi dah kalau sibuk memang takdan nak pick up call.. nak nak pulak kalau hp bukan jenis berada dekat dengan kita.

    ReplyDelete
  4. tak pernh tak jwab.. klu de misskol cpt kol balik...

    ReplyDelete
  5. Ada yang kata rimas pulak klu wife asyik call jer

    ReplyDelete
  6. Jarang tak jawab kecuali tak dengar tak perasan..

    ReplyDelete
  7. aku dgn wife mmg pratikkan ni..sampai je ofis kena bagitau..kita nak pastikan keselamatan je

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.