Masih ada yang tak tidur lagi..jam 1:50am?

Saturday, October 05, 2013 PCL 9 Comments





...walau esok (sabtu..hari ni lah kiranya) keja tapi nak juga berjaga..sudahnya lapar perut bila blogwalking umah orang...nun jauh di Sarawak  ada blogger tu tunjuk spring roll luv pulak dalam entri dia...lagi ler nak makan...kat luar sini hujan lebat,  baru mula dengan angin kuat...dah kenyang sikit baru boleh nak lelap mata...

macam biasa... my Hanis melekat depan tv tengok running man,  ...baru habis tapi masih nak berjaga lagi...

bila siaran astro tiada... hujan punya pasal, *ni lah keburukan melanggan astro...nyampah!  dah lama masalah sama tetap tak dapat atasi..poyo betullah..

mula ah ingat citer  pagi tadi tuuuu...

p/s , Vee .
Published with Blogger-droid v2.0.10



9 comments:

  1. Blum tido..pun nak nak pg cari makanan ni..pepg rasa lapar plak

    ReplyDelete
  2. Blum tido..pun nak nak pg cari makanan ni..pepg rasa lapar plak

    ReplyDelete
  3. Hai PCL, teman dh terlelap kul 11.30 mlm tadi..
    Tapi pastu terjaga lak sebab lupa yg teman x solat isyak lg.. tu yg bangun kul 2 tadi.. ni x tido lg.. x mo lelap pulok.. kikikiki

    ReplyDelete
  4. hujan2 lee buat perut lapa..heheh

    ReplyDelete
  5. takde yang pelik kat bandar bi... suami saya hampir setiap malam tidur lewat...hehee

    ReplyDelete
  6. selamat pagi PCL.. malam tadi tidur awal la pula..

    ReplyDelete
  7. kat melaka setiap malam hujan lepas jam 12 tengah malam....

    ReplyDelete
  8. saya juga belum tidur layan running man . pas tu pi tgk perfect match kat 107 . nampak la pokok yg menari dek ribut . bila dah hujan lebat , psst ... jgn lupa solat sunat n doa ... mustajab !

    ReplyDelete
  9. Astro mmg dah semest7nya bermasalah, tak payah tunggu hujan, angin tiup kuat sikit pun dia dah gelap je skrin tu ;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.