Mesti menarik...

Friday, October 04, 2013 PCL 8 Comments

gambar hiasan


...kalau serve macam ni gayanya ...emmtah berapa ketul aku boleh makan? ..okay dah lepas pon timenya...memang banyak ..lebih dari satu , makan bersama isteri ..haruslah banyak ! ..sebelum pi keja tadi sempat solat duha , taubat dan last sekali solat hajat,  bukan nak bangga tapi ni lah kronologi cerita berikutnya,  mesti ada.... okeh.

gini ceritanya....waktu sujud solat sunat akhir tu tadi, ambil masa lama sikit dari biasa....masa tu jugak aku kedengaran bunyi guli jatuh bergolek atas lantai rumah sebelah...macam banyak je guli-guli tu , aku teruskan 'hajat' ku sehingga ke akhirnya.

usai solat terus ke bawah...biasalah kena cakap dengan mamaD perkara yang berlaku, tiada rahsia walaupun agak menyeramkan dia...

aku rasa tak puas hati,  tekap telinga sekali lagi rapat ke dinding rumah sebelah..kali ni kat ruang tamu pulak. "memang dengarlah..bunyi guli bergolek" ...tengok porch sebelah, kompom tiada kereta *dah keluar keja.

tenangkan keadaan..'menda' tu memang ada sebelum ni, ni citer lama '2010.. yang aku pernah entrikan dulu..
'seperti ada orang menarik kaki' ..

teringat kucing jiran namanya * ahh tak ingat pulak..spontan sangat lah ni..hurmm.

kucingkah 'menda' itu..??




8 comments:

  1. selalu benda tu dengan kehadiran 'makhluk lain'..

    ReplyDelete
  2. Salam jumaat..Nampak sedaplah roti tu.. :-)

    ReplyDelete
  3. dari google ingatkan putu...rupanya roti hehee....

    ReplyDelete
  4. rumah klu kosong lbh 40 hari , akan dihuni jin . jgn kacau dia , insha Allah , jin x kacau kita ...

    ReplyDelete
  5. cantik la roti tu... pasti sedap... boleh try buat la esok ;)

    ReplyDelete
  6. kadang-kadang menyeramkan jugak....time kita sorang-sorang.....

    ReplyDelete
  7. Kt umh saya tiap2 mlm gtu.. Dah lali dah.. Psg ayat rukyah je bila rasa x tntram..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.