Nak tunjuk. ..?

Friday, October 11, 2013 Nazlee Ismail 8 Comments

... mengharap sesuatu yang baik  sepanjang hari ni..

Salam....pagi jumaat yang ceria,
nak tunjuk baju dan rambut baru,
dalam...mencari manfaat bahagia,
merujuk sesuatu dan menyahut seru.

nak tunjuk apa tu?...haha ok, dalam pantun dah aku nyatakan ada dua perkara ; baju hadiah dari my biras semasa melancong ke London  ...dan rambut baru lepas gunting oleh mama'D.

not bad lah   kan !

..dan pagi ni aku tiada dalam pejabat. ada kerja nak ke Suruhanjaya Tenaga (ST) Petaling Jaya.

# Sela..la..lamat bekerja semua. :))

Published with Blogger-droid v2.0.10



8 comments:

  1. perghh.. pandai mama D nya potongkan ramut? waaa..suspect lah! heee.. err.. silap... respect laaa...

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat PCL...untung MamaD pandai potong rambut di smaping jimat boleh tambah kemesraan...hehee...

    ReplyDelete
  3. boley g gunting rmbut kat mama skali x cik li? hehehe
    aik bkn dok PB ke pak cik lie ni? asl g petaling plak

    ReplyDelete
  4. semoga hari ini lebih bermakna dari semalam, PCL thanks na sebab sudi singgah komen kat blog saya..tamat dah..

    ReplyDelete
  5. salam jumaat PCL dan selamat bekerja...

    ReplyDelete
  6. wah...semua dah baru,,,kenalah azam baru dan semangat baru..salam jumaat PCL

    ReplyDelete
  7. @ terima kasih semuanya..

    @ Cheida_Mymee , PB tu kampung saya. sy anak perantau hihi..raya pon kat sini.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.