PAKEJ MENCANDAT SOTONG KUALA TERENGGANU 2013

Thursday, October 24, 2013 Nazlee Ismail 5 Comments





         PAKEJ MENCANDAT SOTONG
         KUALA TERENGGANU ;
         
         Harga Group Pakej 2013


 Pakej 1 ( Bot max 8 orang ) RM150 x 8  = RM1200.00
 Pakej 2 ( Bot max 10 orang ) RM140 x 10 = RM1400.00
 Pakej 3 ( Bot max 15 orang ) RM130 x 15 = RM1950.00 **bot  terhad
 Pakej 4 ( Bot max 6 orang ) RM135 x 6 = RM810 ** bot tiada  tandas





KEMUDAHAN YANG DISEDIAKAN:

  • Peralatan Candat
  • Jaket Keselamatan
  • System GPS
  • Spot Light
  • Kemudahan dapur
  • Air batu dan Air mineral
  • Tekong berpengalaman
  • Taklimat teknik mencadat yang betul
  • Bertolak lepas Asar dan balik waktu subuh
  • Setiap Group diberi 1 Chalet/Bilik percuma untuk menyimpan barang
  • Makan percuma
  • Bot berlesen

Makluman/syarat tempahan;
  • Tempahan hendakah melalui email ; nazli.angkasa@gmail.com
  • Tempahan mesti dibuat sekurang-kurangnya 7 hari sebelum tarikh aktiviti. 
  • Tempahan hanya akan disahkan selepas kami menerima deposit atau bayaran penuh. 
  • Sebarang pindaan kepada tempahan yang disahkan perlu dibuat 7 hari sebelum aktiviti.
  • Tiada bayaran balik akan dikeluarkan bagi sebarang pembatalan kurang daripada 14 hari .

## alangkah gembiraya hati bila dapat hasil candat yang lumayan ...banyak menu jadi kesukaan antaranya ialah 'sotong goreng tepung'.

...saya juga ada banyak pengalaman 'mencandat' ...dan rasanya anda pon sama dengan saya.., mencandat di pasar-pasar  :))  , belum mencuba/merasa macam mana aktiviti mencandat dilakukan.. kita ikuti pakej-pakej yang ditawarkan tersebut .


gambar hiasan ; sotong goreng tepung








5 comments:

  1. mencandat sotong tu macam menarik sebab selalu tengok kat majalah tiga macam best jer... dan macam nak try juga satu hari nanti... In Shaa Allah... thanks for sharing PCL...

    ReplyDelete
  2. Mabuk laut...tak bolehlah PCL...

    ReplyDelete
  3. tak pandai nak mencandat sotong la PCL, makan sotong sy pakar..hoho =P

    ReplyDelete
  4. wah.. prgram yg menarik... klu de peluang dan ruang nk cuba gak nih...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.