PCL Cari Ketupat Sotong !

Tuesday, October 15, 2013 Nazlee Ismail 7 Comments

Assalamualaikum... salam Aidil Adha  semua..

...tangan masih berbau daging korban dan barangkali menu anda juga daging sup/kari/bakar dan sebagainya... masih melekat baunya..yes makan dengan tangan kanan ikut sunnah nabi kita Muhammad s.a.w.

PCL Cari Ketupat Sotong ! ..

eh apa aku nak cakap nih...emm okay semacam je rasa mulut aku ni nak makan sesuatu yang tersedap dan lain sikit dari raya-raya hari pertama kebiasaannya...

dulu pernah mamaD buatkan,  tapi kali ni terlupa nak propose menu best ini awal-awal.. nak tau? ..yes ketupat sotong ! yang manis-manis gitu..

 Mrs.Spicy ~ makanan paling best di dunia 


Kurt's food & travel blog ~ Anis Putri Ketupat Sotong

ini yang aku nak cari selepas makan daging korban.... Sapa yang ada buat menu macamni..pos mai gambaq boleh ? hihi..

# anda pernah makan ketupat sotong ?
#Selamat menjamu selera dengan juadah raya anda...




7 comments:

  1. Salam Aidil Adha.. Erin baru plan nak masak menu ketupat sotong ni Esok.. Kalau dekat boleh hantar sikit dekat P.c.L dan MamaD.. :-) Ketupat sotong ni famous di Kelantan..Erin memang ada darah keturunan kelantan..

    ReplyDelete
  2. sedapnye pcl
    nak rs gak
    teliur dh ni
    salam aidiladha pcl

    ReplyDelete
  3. nanie penah makan ketupat stotong. mak masak. sedap nyaaaaa jangan cakap la.

    ReplyDelete
  4. ne first time dengar ketupat sotong.
    Dlm sotong tu ada pulut ea PCL ??
    tp nmpak sngt sedappp..
    terliur sye (=_=)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.