Santai cuti dengan Somtam mamaD dan Promo T-shirt PCL.

Sunday, October 27, 2013 Nazlee Ismail 5 Comments


Salam cuti hari minggu semua..

pepagi lagi cari mangga muda, betik muda dan bahan lain. eh..haha semua muda-muda belaka.. nak buat resipi awet muda gitu..

nak makan puas dan sedap kena buat sendiri..teringat kat somtam siam Seri Kembangan aritu.. mintak mamaD tolong buatkan.

saya,  sebelah siang hari lebih suka di rumah..malam sikit baru keluar jalan-jalan makan angin sambil nak promo tshirt jenama blog PCL. hihi (pcl dlm proses. .. cara macam mana nak berikan kpd pembaca setia)

hari minggu anda buat apa?

#semoga ceria bersama tersayang.








5 comments:

  1. nyam nyam.. sedap nya nampak :)

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya ada T-Shirt brand blog sendiri :)
    hari minggu ni jalan jalan cuci mata dan praktis speak in english ja for interview esok hihi

    ReplyDelete
  3. Untungle air tangan isteri tu..memang nampak sedap...:-)

    ReplyDelete
  4. Somtam tu mknan siamkan...?

    Bila tgk ejaan PCL tu teringat PCK...pua chu kang....hehe

    harini sepupu bertunang di bota perak...best,org sana ramah tamah....

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.