Selamat Hari Raya Aidil Adha..

Tuesday, October 15, 2013 PCL 9 Comments




*maaf kalau nampak gambar agak tak senonoh comot,  tapi tu lah hakikatnya yang sedang berlaku...

..alhamdulillah, ibumertuaku dah sampai siap tapaw rendang ayam tok. .*eh betul ke namanya tu... dan ketupat palas dari Sungai Petani special punya bawak mai.

malam ni juga kami makan tak sempat tunggu pagi raya. kami raya dulu ye kawan-kawan...kesian kami tak balik kampung tapi syukur ahamdulillah mak datang beraya di sini,  nak memeriahkan sambil melawat cucunya.

emak datang awal lagi tapi dia singgah  DEMC Shah Alam, melawat cucu paling kecik tu masuk wad. kesian Darif Safin anak abang kena athma dan demam. lepas raya baru boleh discas.

Plan depa semua tu sebelum ni pakat nak beraya kampung (Sg Petani) ...tapi takdir penentu segala...apa yang dirancang tak kesampaian...dan akhirnya raya di Banting jadi muktamad.

Okay sekali lagi...SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA... mohon maaf untuk semua, salam blogwalking kepada yang masih setia dengan blog memasing.

Published with Blogger-droid v2.0.10



9 comments:

  1. "Masih setia dgn blog masing2".. Apakah maksudnya? Hihik. Slm aidiladha, uncle ^^,

    ReplyDelete
  2. Salam aidiladha...blogwalking di blog PCL tanpa segan komen entry raya...hehe

    ReplyDelete
  3. Selamat myambut hari raya korban PCL..Cik Tie pun dah bantai buras (mcm lemang) siang td..hehe =P

    ReplyDelete
  4. @Cik Tieka ..buras suatu nama yg asing bg saya. jap lg nak google ..

    ReplyDelete
  5. @Elih Japahar..kenapa nak segan2, terbuka utk semua yg sudi komen..terima kasih.

    ReplyDelete
  6. Selamat beraye la no PCL... rendang spesel noooo... bok mai dari sg petani.. tudiaaaa juh aihhh dia import menu raye.....

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah masih boleh beraya bersama kan..=)

    anyway #SalamAidiladha buat PCL dan keluarga..=)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah . masih ada family di aidil adha . semoga bergembira ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aljamdulillah. aidi adha kali ni berkumpul di rumah sy..

      Delete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.