Aku dah cakap jangan..jangan!

Saturday, November 30, 2013 PCL 3 Comments

Salam pagi Sabtu...

Hari ni ada masa sikit nak servis kereta..selalunya kerja memanjang. .tak pon pergi jalan-jalan makan angin.
Sarapa pagi ni sebelah kedai makanik.. Makan bihun goreng. .kalau tak, biasanya aku makan bihun sup power kemboja..

Ok habis bab makan. .

Aku sebenarnya bernasib malang campur baik..
Malangnya bila lepas servis kereta tadi si abangla dah terpecah cermin tingkap kereta aku.. entah macam mana dia tarik dengan player masa nak naikkan cermin tingkap.

"Aku dah cakap jangan...jangan.. , U guna besi tarik boleh pecah"..

Elok habis cakap je.. Prapp!  !! Berderai lah..

Nasib baiknya dia mahu ganti.. Aku nak tong2 tapi dia nak cover all buat payment ..terkedu nengok muka aku agaknya lah..

Apa nak buat rezeki aku pagi ni..
Syukur padaNya.

#malang subgguh nasib abangla.


#..kacau lah kereta biru ni..nak ambil gambar pon susah..!




3 comments:

  1. Assalammualaikum..PCL,

    nasib bangla tu nak ganti.. syukur,

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum pcl..wah..mna kete pcl ni..nmpk kete biru yg cntik bgt tu je.hehe..

    Dah pcahkan,kna la gnti blik..hehe..bgus abangla :)

    ReplyDelete
  3. dah kata jangan..janganlah..kan dah kena ganti balik...hahaha..sabor jelah..thnks pcl tukar nama blogg ;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.