Contest Bikin Dialog Lawak Mega

Wednesday, November 06, 2013 PCL 4 Comments




Dialog ;

B =  ..abang clown Echam harap nama je ceh ! ,  tak cukup ensom  lah ..haa tengok  tu , dia tu lagi handsome men.

A =   maner..maner.., sapa nama mana ..sapa !!

C =  ...SHAKLEE lah..SHAKLEE lah..Vitamin C  Ceq Eam lah.., setakat berselindung balik spek mata belum tentu cun habis tau !




#Pemenang akan dipilih oleh penganjur  berdasarkan dialog yang paling kreatif, kelakar dan gila-gila.
Tarikh tutup penyertaan pada 14 Nov 2013 ; ..haa tunggu apa lagi ? klik gambar atas tu untuk join.






4 comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.