Dari Blogger Untuk Bloggers

Wednesday, November 13, 2013 PCL 19 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

wuihh!..ramainya peminat dia !
BLOGGERS...

Apa saja yang terlintas di fikiran, anda tuliskan. Itu blog anda, suka hati anda nak tulis apa. Tetapi dengan syarat-syarat tertentulah. Jangan pula anda terlalu suka hati hingga mengguris hati seseorang, memalukan pihak tertentu, menggangu gugat keamanan dan seumpamanya.

Selain daripada itu boleh saja.

Orang sukakan anda kerana diri anda. Keikhlasan anda. Bila mereka rindukan anda, bila mahu mengetahui cerita terbaru anda atau bila ingin membaca apa buah fikiran terbaru anda maka mereka akan ke blog anda.

so,  Blogging Mau Ikhlas..




19 comments:

  1. bukan bloggers pon suka baca blog yg dia suka..itu tandanya anda ada peminat...tp dlm gambar tu menunjukkan seolah-olah tak perlu kisahkan peminat yg ramai walau hanya sorang pun jadilah, (thumb-up).

    ReplyDelete
  2. aci tak kalau ayu, skrang hanya update terus off pc.. sibuk dengan jadual sendiri..
    agak2 mcm dah mau berhenti berblog sahaja

    tapi, blog PCL sentiasa meriah.. tahniah

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum PCL...yer betul tu mama sokong 100% kata2 PCL..:)

    ReplyDelete
  4. betol...walaupun blog itu blog kita, jangan menulis sembarangan...

    ReplyDelete
  5. Tertarik dgn pic yg PCL tepek. Syok berucap tapi satu je yg mendengar...

    ReplyDelete
  6. @Citarasa Rinduan: pendapat sy, tak perlu nk kena balas setiap kunjungan pembaca pd masa tu jugak, at least dptkan masa yg bersesuaian...kunjungan balas perlu ada kerana itu adalah komoitmen sbg blogger tak semestinya utk entri mereka hari ni atau entri hari2 beriktutnya.

    ReplyDelete
  7. betul tu..... seronok berblogging sampai ter salah tulis , bhy gak.....mcm kes shades saman roti kaya. fuhhh

    ReplyDelete
  8. jujur dan ikhlas..:)

    ReplyDelete
  9. dya pun sokong kata2 pcl..blogging kena ikhlas..

    ReplyDelete
  10. sokong sgt2..kena jaga ayat bila nak menulis entri tu..:D

    ReplyDelete
  11. short but nice..hehe... ikhlas menulis~~

    ReplyDelete
  12. Tapi jangan lupa, ada juga blogger yang suka menulis ikut emosi, dengan niat menyindir orang lain di luar sana.

    Kita yang baca tanpa tahu apa-apa terus rasa tak selesa. Dan kekadang menyampah...!

    ReplyDelete
  13. Betul tu pcl..mmg kna ikhlas dlm berblogging..jgn tulis sesuatu yg mnyinggung org lain..tulis pasal mkanan takpe..ngee.hehe

    ReplyDelete
  14. Betul.. betul.. betul.. setuju.. heee.. risau pulak kot diri sendiri ada tertulis apa2 yg menyakiti hati org lain secara x sengaja.. kot lea x sedar ke mana tau kan.. dh syok sgt menaip.. heeee..

    ReplyDelete
  15. nice~ ikhlas dalam berblogging.
    walaupun follower sikit jangan mudah putus asa untuk update blog

    budoxe follow sini

    ReplyDelete
  16. Setuju dgn PCL tetapi kdg2 yg tak baiknya bila ada menjadikan dunia blog ni sebagai medan sindir menyindir sesama blogger dan juga serang menyerang sehinggakan menjadi ketidakselesaan kita utk singgah ke blog berkenaan kerana bimbang akan menjadi mangsa serangan hehe. Yg penting utk menjadi seorang blogger kena jaga mulut dan jari supaya tidak celupar.

    ReplyDelete
  17. sokong 300%.kekadang blog tmpt kite meluahkan perasaan utk certain org.it depend.sbb masing2 punye blog yg pntg tuh la xyah guris ati mane2 pihak..bloger ni nk crk kwn alam maya lebih ramai ;)

    ReplyDelete
  18. keikhlasan itu penting.. aiza masih belajar untuk menjadi ikhlas..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.