Gambar bersama saudara mara ; Blogger jugak tau !

Monday, November 04, 2013 PCL 11 Comments

Siapa Blogger tuu..

..ni ha,  bukan selalu dapat bergambar bersama dengan saudara mara...walau dekat tapi selalu tak berkesempatan jer..

Bila ada keramaian macam majlis kenduri kahwin sepupu hari Sabtu lepas..baru lah sempat nak beramah mesra. Bergambar pcl dan mamaD tu dah biasa anda lihat dalam blog ni..dan kami memang selalu  bersama :))

Gambar mamaD dengan myauntie Blogger Knor @cinnamon.com. ..yang saya panggil angahyan tuu, ...nilah dia orang nya. ..tentu anda dah biasa dengan pesanan-pesanan/nasihat beliau dalam blognya.

Gambar Blogger dengan Blogger .  Bila blogger dengan blogger bergambar. ..haa memang kena masuk dalam entri untuk hebahan kepada rakan. ..bukan apa, saja je ni..nak bagitau yang kami ni akrab sangat walau jarang jumpa face to face...


next year , pcl pulak berjubah sesekali ke event..hihi
Gambar mamaD dengan myauntie Blogger Knor @cinnamon.com. .

gambar ramai-ramai bersama ahli keluarga pcl. ; . ..sebahagian dari mak sedara dan sepupu semuanya happening ! 






11 comments:

  1. teruskan ikatan silaturrahim sesama sedara..

    ReplyDelete
  2. syoknyer ada family jadi blogger jugak

    ReplyDelete
  3. wah ada saudara blogger juga ye PCL....wah...nie yang best nie...

    ReplyDelete
  4. Best.. teringin juga bertemu sesama blogger eh..

    ReplyDelete
  5. tahniah.....gembira sangat jumpa saudara.

    ReplyDelete
  6. keluarga blogger?hehehe...syok kan dpt jumpa semua family :)

    ReplyDelete
  7. Semoga sentiasa erat hubungan silaturrahim...

    Salam Maal Hijrah dari Bunda...

    ReplyDelete
  8. nak cari awek blogger jugak la hehe..

    ReplyDelete
  9. wah.. keluarga blogger rupanya...

    ReplyDelete
  10. salam..
    tu la dunia ni kecil..
    p mana2 kenal2 rupa-rupa ada bau-bau bacang :) selalu jadi mcm tu

    ReplyDelete
  11. Wahh seronoknya blogger tu sedara mara sendiri gak.
    Bila jumpa dikeramaian mcm ni lg meriah

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.