Gambar-gambar piknik petang tadi..

Sunday, November 24, 2013 PCL 8 Comments

..sampai kat morib., time tu dah pukul 5 petang...masing-masing terasa lapar sangat sebab lunch belum lagi..

...layan aiskrim triple skop memang best, lepas makan kenyang .. Alhamdulillah, dengan ramainya dan suasana lain dari biasa, keseronokan lebih dapat dirasakan..namun sini ada sikit kureng selesanya sebab nampak ramai manusia..tapi ramai lagi depa (lalat).. Satu tangan suap satu lagi halau lalat...menguji kesabaran sungguh!

 Rileks sat... Hanis n the geng ajak mandi laut tapi malangnya air surut...nun jauh sana baru jumpa air..kena jalan ke tengah, 500m lebih lebih kuranglah jaraknya dari tempat lepak kami tu. Saya ada ambil video masa kami merendah ke tengah laut... Kalau sempat saya publish esok. Insya Allah.

 #...buat entri ni di tepian pantai yang sama.. Malam datang sekali kagi sebab mak nak pancing ikan.. Ikan tak makan umpan, kita update blog lah. .. By deway..saya cuti esok dan lusa hihi jangan jeles!





8 comments:

  1. ramai pengunjung tu.. kalau air tak surut mesti dah terjun ramai2 da ni.. hihi.. have fun~ :D

    ReplyDelete
  2. Kami dah lama tak ke pantai. Laut biasanya kurang mendapat sambutan berbanding air sungai or air terjun.

    Apapun, melihat pantai, air surut, selut dan cahaya matahari, sebenarnya sangat best!

    dan aiskrim tu... ahhh!

    ReplyDelete
  3. Aiskrim tu yg paling best .... Huhuhu ...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum PCL

    cuti2 sekolah ni ramai orang ke pantai bawa keluarga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Atuk ; w'salam...musim cuti bawa anak dan sedara. .

      Delete
  5. Bestnya! Dah lama tak berpiknik di tepian pantai mcm ni. Tp awat lmbt sgt makannya? Gerak lmbt ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Farah ; Entahla..mcm dah ready nk gerak tp memasing tggu matahari redup..haha.

      Delete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.