Jalan-jalan di pasar karat

Sunday, November 03, 2013 PCL 11 Comments


Salam pagi minggu..cuti anda di mana hari ni?

kami masih lagi di jalan berhampiran Stadium Shah Alam,  ..cuci mata di pasar karat.

uihh..ramainya manusia lagi-lagi malam ni ada perlawanan akhir Liga Bolasepak Maaysia .. gomo kelate gomo !!

paktam dan pakteh tertarik dengan khasiat madu asli.. siap interview dan pastinya beli beberapa botol untuk tujuan perubatan.

kami baru masuk tapi dah tersangkut-sangkut..

haa nampak tu !  ..penyokong blog pcl pon ada haha.



#bila nak habis jalan da..asyik dgn blog dia jer..



11 comments:

  1. ada juga nama pasar karat haha..emm bestnya jenjalan with family :)

    ReplyDelete
  2. Nmpk tshirt tu cantik......nak satu boleh..muahaha

    ReplyDelete
  3. Nmpk tshirt tu cantik......nak satu boleh..muahaha

    ReplyDelete
  4. Cm best jakk. Vee duk rumah je tengah hari ni, nak demam pun ada -__- Btw, baru teringat nak review baju uncle .__. Sorry. Huhuhu. Nanti Dec Vee buat review eh, sbb Dec ni V review semua gifts dr blogger. Hehee.

    ReplyDelete
  5. Ida tengok kat rumah jer ;)

    ReplyDelete
  6. semangat nak tengok bole tapi tegok kat rumah saje

    ReplyDelete
  7. cantik t shirt...nak buat juga hehee....

    ReplyDelete
  8. t-shirt PCL tu ada jual dekat situ tak..hu3

    ReplyDelete
  9. wow!! siap ada baju.. cantik!! =)

    ReplyDelete
  10. he2.. macam lokin kat ipoh kot pasar karat ni yea PCL ?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.