Jiran minta komen masakan dia..

Thursday, November 21, 2013 PCL 10 Comments


Alhamdulillah..

Ini yang dikatakan rezeki nih. .. , jiran hujung sebelah sana hantar balas tapeware aiskrim kami minggu lepas..
Koew teow berbalas menu yang sama macam berbalas pantunlah
pulak..

Aku bagi 4 bintang daripada 5 sebab dia nak kami komen masakan dia..kalau letak udang saiz besar memang 5 bintang lah..haha.

Sedap.. Sedap.. Suka bila jiran  boleh cuba resipi kita dan mintak komen plak.. Wakaka bajet chef! 
Kami makan kena tambah cili api. ..kasi podeh! ! ..emm walah!





10 comments:

  1. uiii berselera tgkk.. dgn cili die lagik... perghhh

    ReplyDelete
  2. tengok sekali gmbar tu ingat laksa..koew teow rupanya..hehehe..

    ReplyDelete
  3. untung ada jiran macam nie PCL...kenyang perut,..heheh

    ReplyDelete
  4. Tgk pun dh terliur... Nyum3...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum pcl.. lama tak bw sini. pcl sihat ke? wahwahh terliur sheila tengok ni....

    ReplyDelete
  6. pekat likat..memang nampak sedap tu..

    ReplyDelete
  7. Nampak saja pun dah menyelerakan... bagi orang yang 'pemakan' macam Ida ni...bagi apa saja pasti sedap huhu

    ReplyDelete
  8. perghh! terliur :D btw SM done follow sini, jmput singgah ke blog kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2013/11/pengalaman-sepanjang-berada-di-ktho.html

    ReplyDelete
  9. X pideh mmg x sah ni kan..if letak kerang pun sedap ni....

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.