Kalau nak kan pembaca yang pelbagai, buatlah entri berselang seli dengan cerita-cerita santai ..

Thursday, November 21, 2013 PCL 3 Comments


Cheq Eem bagi hadiah ! ... Siapa Cheq Eem tu,,




tengok pada kad biz dia tu dah tertera nama sebenarnya..

Satu bungkusan Poslaju baru sampai dan masih panasz lagi. ini lah habuan saya jadi  "Pemenang Contest Bikin Dialog Lawak Mega V4K"

Terima kasih .. mamaD memang suka Vitamin, untunglah katanya..boleh dapat selalu ke cheq eem (special price) ?








#Manfaat Vitamin C Sangat bagus untuk menjaga kecantikan kulit dan awet muda ..




Nasihat (umum) ; .. ..saya dapati ramai jadi Pengedar produk Shaklee yang berdaftar dan secara langsung telah menjadi seorang Blogger jugak  . (saya ambil contoh Shaklee sebab saya ditaja..hihi)

Syabas kerana mereka menggunakan blog sebagai pendekatan yang baik ini untuk memberi info kepada pembaca tentang kesihatan dan dalam masa sama mewarnai dunia blogging khususnya.

Kalau nak kan pembaca yang pelbagai, buatlah  entri berselang seli dengan cerita-cerita santai, boleh diseli-selitkan dengan perniagaan kita. ...tak lah ia menjurus khusus kepada produk saja... bila ada bahan menarik dan santai ..insyaAllah ramai yang singgah dan jeling-jeling produk yang diiklankan.

"untung sabut..timbul" , bukan "menangguk di air keruh"..tapi kita memukat/jaring terus..

"blog kita umpama Hipermarket" ..  :))  *dulu pernah saya katakan umpama kedai runcit kini dah naik taraf sikit ..

Usaha Anda Kejayaan Anda , Anda Buat Anda Dapat !





3 comments:

  1. akak pun makan vitamin c plus bentuk pil untuk resdung... Alhamdulillah kurang sikit gatal, itu pun baru mula makan...

    ReplyDelete
  2. Betul tu. .pengedar shaklee dh start jd penaja..salah seorang rakan sepejabat saya...

    ReplyDelete
  3. betul tuh..kalau asyik crta produk je..manatak nya bosan juga membaca..hahaha

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.