Mereka memberi saya merasa ; Blogger Azie Azah & Blogger Al-Lavendari

Monday, November 04, 2013 PCL 10 Comments

Assalamualaikum...

Mereka menari saya berdansa,  Mereka memberi saya merasa .

... ayat yang penuh makna bagi saya...pemberian mereka dalam adalah dalam bentuk sumbangan laluan ke blog saya melalui pautan (link) yang terdapat dalam blog list mereka ;

Saya meletakkan gambar Blog header mereka di sini sebagai tanda terima kasih saya., dan untuk memaklumkan anda bahawa  mereka tersebut adalah antara penyumbang klik tertinggi bulan Oktober 2013.., sebenarnya saya tak tau nak balas balik macam mana (sumbangan tersebut) ,  selain dari cara ini sahaja yang terfikir dalam masa terdekat ini..

"Terima Kasih diucapkan kepada Blogger AA dan Blogger Al-Lavendra . Kadang mungkin anda tidak perasan apa blog anda telah lakukan ,  tapi percayalah...saya selalu buat pemantauan Refering URL's"






#berapa jumlah klik mereka sumbangkan ,  itu tak perlu saya hebahkan dan harus tahu juga selain dari mererka ...anda juga terlibat dalam menyumbang PV ke blog ini.

#Terima kasih untuk semua pembaca www.nazlee.com.





10 comments:

  1. datang singgah sini.. isi tabung yer :)

    ReplyDelete
  2. huhu...cik akak komen kat sini je...sebab...line molek sangat nie...tak kuar pula kotak komen cik akak selalu tu...huhu...sedih...

    ReplyDelete
  3. sama - sama pcl .

    ReplyDelete
  4. @Nao Mei , sy faham pasal line molek sangat tu.. buat plilhan bijak blog pcl ni tersedia lebih dari satu kotak komen.. biar berat asalkan mudah untuk anda.

    ReplyDelete
  5. tahniah buat mereka dan tahniah juga kepada pcl...

    ReplyDelete
  6. wahhh..terima kasih buat mereka..=)

    ReplyDelete
  7. tahniah buat mereka ya PCL :)

    ReplyDelete
  8. Org memberi kita merasa, bantu membantu sesama blogger.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.