SEGMEN MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER

Tuesday, November 19, 2013 PCL 12 Comments


kah..kah..mesti gelak besar mamaD bila terjah entri ni..aku join segmen ni tegah-tengahari buta !

trik ambil gambar tengahari sebab pencahayaan yang cukup bagi wajah kita nampak mesra warna...

#aku memang perasan hari ni (actually @PD masa tu).. perasan "MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER "





[Klik banner Mak Dara yang atas tu untuk membolehkan anda join segmen]






12 comments:

  1. eh eh..PCL pun join ya..hehe nak join jugak tapi tak ada la pula gambar sy yg cantik dan comel haha btw all the best :)

    ReplyDelete
  2. Macam hensem jer..Macam comel jer.. Eh? hehehehe.. Selamat bersegmen & gudluck PCL! ^_~
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Wah, menarik segmen ni hehe...nak join gak

    ReplyDelete
  4. Eh uncle.. Knp mata tak kembang?? Haha.

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegman PCL..meme encem..:)

    ReplyDelete
  6. hi..singgah dr segmen yg same... :)

    http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  7. Wahhh ~ Mr PCL pun join..

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  8. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  9. kunjungan balas dari segmen yg sama.. dan follow sini jugak! :)
    #2436

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.