SIAPA PALING KEJAM ?

Wednesday, November 27, 2013 PCL 1 Comments


..Salam, ..lemau di pagi Rabu sebab cuti punya pasal dan badan nak rasa demam....

kalau korang tanya kenapa tak dapatkan mc ! , serius aku cakap...selama kerja govermen ni tak pernah ambil mc lagi.., bukan tak pernah sakit atau demam..ada, tapi time demam tu kena masa-masa cuti..

pagi tadi...pepagi lagi dah baca entri pasal petua makan katak di blog Lyn Munir.., menarik ! motivasi pasal kerja ..mana yang perlu didahulukan. ok good, bagi aku lah kan...haha jangan ikut ye..

"berblog lah didahulukan sebab nak ambil mood ceria berterusan..mood ceria lah konon...hihi."

okay... tu takda kaitan dengan tajuk  SIAPA PALING KEJAM ?

soalan ni nak menguji kepekaan anda ..pilih la yang mana antara berikut dan kenapa ..


  1. Mereka yang mencemburui masa dan waktu
  2. Mereka yang memporak perandakan kebahagian orang lain. 
  3. Mereka yang membunuh nafsu makan .
  4. Mereka yang sakit tapi nak kerja jugak.
ingat, ini bukan soalan serius tapi hanya teka teki biasa sahaja..dan dah tentunya tiada  hadiah... :))











1 comment:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.