Test lagi ; kali ni cara Vee Lea ..

Tuesday, November 12, 2013 PCL 5 Comments

Add caption


..What you should do is untick that one, and tick "prompt to share after posting", yang bermaksud kita sendiri yang decide nak share atau tidak. Kira ni manual la, buat sendiri. Do like this; (KLIK GAMBAR)

p/s ..yes Vee , uncle cuba buat macam tu..





5 comments:

  1. Emmm....bukan ke kita boleh pilih samada nak share atau pun tidak....

    ReplyDelete
  2. Kak Hainom, boleh je. Tp aritu kan g+ perkenalkan service baru, di mana g+ automatically share post kita tanpa kita perlu share. Rata2 bloggers click yes for it, so now kita tukar balik to cara manual :) He he he.. Gituu ~

    ReplyDelete
  3. salam pcl
    Terserah pd kita nak share atau tidak.

    ReplyDelete
  4. oh.. tak perasan pulak blog aefa ada masalah feed ni ke tak. hehe.. selalu berlaku ye PCL?

    ReplyDelete
  5. tak taw masa masalah feed ni muncul husna pergi mana.. -..-"

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.