Tes..test je.

Tuesday, November 12, 2013 PCL 6 Comments


salam , my feedburner mengalami masalah lagi... anda mungkin tak nampak entri terkini saya  dalam bloglist di blog anda..








6 comments:

  1. kadang tu publish hari ni, esok baru keluar kat dashboard...hehe

    ReplyDelete
  2. ader je.. ok je.. kdg2 je kot..

    ReplyDelete
  3. Cuba uncle p blog Vee, ada entry about cara settle benda nii. Tak pasti menjadi ke tak but so far blog vee takda masalah mcm ni dah ;) Scroll ja kat blog archive vee, tak jauh..

    ReplyDelete
  4. saye nampak~ saye nampak~ hihi..

    ReplyDelete
  5. website feedburner pon error.. hmmm

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.