Warna tema sama..

Tuesday, November 05, 2013 PCL 8 Comments


pcl menerima kehadiran tetamu pagi tadi... tetamu datang kena dimuliakan seadanya.

kebetulan warna keretanya adalah sama dengan warna kesukaan  dan seakan sama warna tema blog ini.
sebagai tetamu rumah, keretanya juga menjadi tetamu dalam blog pcl kali ni...

anda tahu... full wrapping sticker. ?  .. car body wrap sticker?

ya..inilah kaedah yang diguna pakai oleh adik ipar pcl untuk make-up kereta wira dia,  iaitu meggunakan sepenuhnya sticker film untuk menjadikannya nampak warna oren.  yes.. Orange Lamborghini!

warna yang garang..jarang kita jumpa kecuali bila ke Auto Show.

bila ditanya. .berapa modal? .. dia senyum tanpa kata apa...

untuk info lanjut tentang stiker yang menjadi  buah mulut kepada penggemar penghias kereta.. anda boleh la layari facebook  TOP STICKER.


# sesekali cerita benda lain sikit.. :))

.



8 comments:

  1. warna oren warna kegemaran aiza ni..

    ReplyDelete
  2. Hehe. Uncle nak tauuu.. Dekat part "you might also like this" tu, ada keluar entry "adakah juadah ini membuat anda terliur?". Mcm sedondon pulak warna blog, wira adik ipar uncle ngan telur masin tu. Haha..

    Baru skrg tau warna fav uncle! Hee.

    ReplyDelete
  3. akak pun suka oren.... ceria

    ReplyDelete
  4. wow menarik juga kaler kereta ni...memang kena berani kalau nak tukar kaler kereta yang 'berwajah ceria' ni

    ReplyDelete
  5. Wahhh oren tu nampak garang tapi cantik la pulak!

    ReplyDelete
  6. Full wrap sticker... Habislah klu jmpe JPJ nih... sbb nk tmpl sticker kereta x blh ttp keseluruhan body asal... Huhu...

    P/s: sy tahu sbb sy n suami juga buat bisnes sticker utk make up body kete... Tapi mmg cntik lah diorg buat tu... Kilat dan nmpk mcm baru...

    ReplyDelete
  7. uish... garang garang... test power skit

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.