ADRIANNA SYAZ FIRST GIVEAWAY

Friday, December 06, 2013 PCL 6 Comments




Adrianna Syaz @ Yana.. cuaca di tempat awak  sekarang ni macam mana?

gambar bawah ni secara kebetulan dalam kereta masa nak keluar makan denga famili petang semalam...silapnya payung tak bawak....eh bukan tak bawak tapi letak dalam bonet kereta...

hahaaa...kan dah kena , dulu  nisihatkan orang .." sediakan payung dalam kereta..bukan dalam bonet kereta"..

okay lah kira pcl join ni bila dah terkena... selamat berhujan lah !!

# all bloggers yang teringin nak beri sokongan atau senang cakap...  menang hadiah boleh la join KLIK SINI @ Banner cun atas tu.. good luck kepada semua yang dah join !





6 comments:

  1. wah sukses ya untuk event giveaway nya . Ikut support do'a saya ^^

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya PCL. Ida pun ada join semalam

    ReplyDelete
  3. Tima kasih pcl..sudi join ga sya..harini tak ujan..mendung je pcl..sempat la kain bju kering.hehe..cantik gambar titis2 hujan yang pcl amik.. :D

    ReplyDelete
  4. menarik gambar hujan tu.. semoga berjaya PCL.. :D

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya, saya pun join GA yana ni...kebetulan singgah blog PCL pun dari blogger yana :)

    ReplyDelete
  6. gutluck PCL

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.