Ahaaa. ...

Wednesday, December 04, 2013 PCL 11 Comments

...memang aku jarang sekali buat perkara sebegini, kalau ada pon zaman bujang dulu...semangat nak lawan motor/kereta sapa paling berkilat..

..memang ada orang kata perkara biasa..sebab dia biasa buat dan mungkin juga ramai yang sangka dan cakap "..buang tebiat agaknya".

...balik dari masjid tadi basah kuyup..naik motor...huh sejuk giler.
Alang-alang dah basah biar mandi terus...cuci kereta yang memang dah sepatutnya kena cuci...

Korang takyah la komen kata pcl ni rajin...saja je nak up entri..

#feed blog pcl masih bermasalah lagi...dalam pemerhatian.






11 comments:

  1. Nk bgitau jugak..rajin pcl..hehehe ^_^

    ReplyDelete
  2. Yg dikatakan Jangan la yg selalu org nak buat..hehe..

    ReplyDelete
  3. hohoho..nak cakap jgak..rajinnyeeee..

    ReplyDelete
  4. ambil kesempatan main hujan ye..=D

    ReplyDelete
  5. Wahh.. rajinnya PCL hahaa.. :D
    x kluar pulak kotak komen g+ tu.. :D

    ReplyDelete
  6. Skali skala kan main hujan. Hehe. Vee sgt sensitive, tak mau cari pasal dgn demam dah XD

    .:. Knp ada masalah pulak? Vee punya okay lagi :S

    ReplyDelete
  7. adoyaii,...bab2 cuci kete ke motor ke..tu yang paling tak suka...hehehe

    ReplyDelete
  8. Bunda pun nak cakap jugak...rajinnyerrr PCL...

    ReplyDelete
  9. Selalu terjadi pd sy,lps cuci kereta je,hujanpun turunlah dgn lebatnya...

    ReplyDelete
  10. paling mls skli adalah bsuh kereta sndri..haha

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.