Dah lama bersabar dengan masalah feed blog ; akhirnya selesai.

Monday, December 09, 2013 PCL 2 Comments


Dah lama saya bersabar dengan masalah feed blog,  maka akhirnya sudah selesai juga bila dimaklumkan oleh blogger berkenaan melalui email.

Blogger tak asing lagi yang selalu membantu dalam menyelesaikan permasalahan feed blog di kalangan blogger ; penghargaan kepada  Anatasyea Aida  dan  jutaan terima kasih diucapkan khusus untuk beliau..

http://www.anastasyea.com/
Dan untuk pengetahuan semua pembaca, blog saya dengan nama domain lama  iaitu http://www.pakciklie.com telah Tidak Aktif sejak beberapa bulan lalu setelah betukar ke domain sekarang.

Harap jika anda memasukkan blog saya dalam bloglist anda, cara paling baik untuk menerima entri terbaru dari saya - sila add semula menggunakan url : www.nazlee.com.

# Setakat ini cuma ada beberapa blog (blogger kenalan lama)  yang menyenaraikan URL Blog Pcl dalam Blog List mereka tapi masih tidak mendapat update entri terkini. ~ kalau saya terperasan, akan saya maklum di kotak komen anda...

#jika anda sudah menyenaraikan dalam blog list, dan menerima entri terkini..saya berbesar hati dan mengucapkan jutaan terima kasih atas tindakan tersebut.

sekian.
2 comments:

  1. alhamdulilah masalah yg ada dpt diselesalkan .. :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum PCL...


    alhamdulillah dh selesai masalah ye...

    Blog PCL dh ada dlm bloglist sy dh...semalam sy letak..... :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.