Inilah masanya... Apa kata Anda?

Saturday, December 07, 2013 Nazlee Ismail 7 Comments

..bergegas Hanis dan sepupunya nak ajak aku dan mamaD ke kedai RM2. ...lepas maghrib kalau sempat balik cepat nak tonton MLM. *(..memang sempatlah tadi)

Aku tak kisah...keluarga aku lagi tak kisah beli belah kat sini.. lagi jimat..
Harga barangan makin naik,   kena jimat cermat sikit.. Apa yang boleh jimat. ..kita jimat lah.

Tempat korang ader? ?. . (kedai Rm2... Atau yang lebih murah lagi....kedai seringgit ke? ..manalah tau, ada.....wujud! )

Hanis suka sangat.. borong air kotak yeo's 3kotak/rm2 dan biskut jenama munchy's. ..banyakk! !! buat stok.
*..kena alert dgn kualiti dan tarikh luput barang. .kalau beli barang makanan lah.. Ini mesti bagi mamaD yang mementingkan semua perkara.
*aku faham sangat dgn mamaD..

Aku..
#air tin power root exp date 2015

MamaD
#air tin jugak..jenama pearl exp date 2015
...setiap setin Rm2. ..tak mungkin dapat kat kedai lain.

Inilah masanya... Apa kata anda?



Lokasi : Berdekatan dengan setesen teksi , pekan Banting .



7 comments:

  1. memang murah sangat harganya tu PCL.. semua barang naik ni kita kena berjimat..
    p.s:aiza tak pasti kenapa dalam bloglist aiza tak update untuk blog PCL.. mungkin feed bermasalah kot.. last sekali yang PCL post kalau ikut dalam tu 4 minggu yang lepas..

    ReplyDelete
  2. Ida kalau pergi kedai RM2 tu semua beli... last2 habis gak berpuluh2 hinggit hehe

    ReplyDelete
  3. tb klu ke kedai rm2 ske borong brg2 perkakas dapur or toilet..makanan kurg sbb kekadang die wat dek je ngn tarikh luput..n tb lak jenis lepas pandang..xperasan

    ReplyDelete
  4. tempat saya ada juga kedai rm2 ni tapi macam tak dapat sambutan taktahu laa kenapa...

    ReplyDelete
  5. waaa...berbaloi ni...kat area Seremban ada banyak..tp nak kena pandai pilih barang...

    ReplyDelete
  6. PCL. . .kat tmpt sypun ada kedai rm2rm2 ni tp sy jarang sgt pergi kecuali nk cari brg yg perlu bukan sebab apa. . oleh krn brg kat situ murah.jd yg tak perlupun sy terbeli. . .geram punya pasal. . .hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.