Nina Kena Tahan Dalam Wad Hospital Banting...

Friday, December 27, 2013 PCL 2 Comments




tak sempat aku nak ushar blog ni sejak pagi tadi lepas aku update entri sebelum ni pasal Nina demam terkejut?...plan awalnya nak bawa ke klinik buat pemeriksaan lanjutan tapi mamaD kata ada nampak kulit lengan dia kemerahan berbintik...nasihat jiran juga suruh dibawa jumpa doktor hospital kerajaan dan ambil darah .

kerja jadi lebih mudah sebab ada bantuan orang dalam...masa-masa ni lah sesuatu pertolongan itu sangat berharga...terima kasih (Syahizan)

Nina suspek Denggi dan kena tahan dalam wad pada jam 2pm (semalam) ,  mamaD tunggu sebab badan Nina tak bermaya dan nampak penat...nurse dah masukkan banyak air  dalam badan Nina.

Nina sekarang berada di Hospital Banting , wad 3.

#mohon doakan anak kami cepat sembuh...terima kasih semuanya.






2 comments:

  1. memang kena tahan di wad kalau sah denggi. . .bersabarlah ye nina. . .

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah semuanya telah pulih...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.