PERCUMA CALENDER 2014 BERGAMBAR SENDIRI

Sunday, December 01, 2013 Nazlee Ismail 2 Comments


..hari cuti minggu macam hari ni.. kalau anda tak keluar kemana-mana dan tak tahu nak buat apa selain blogwalking dan blogwalking, ...sila jangan stress kan kepala...blogginglah dengan enjoy !.

sebelum memulakan blogwaking, entri di blog anda haruslah  diupdate terebih dahulu...bagi yang buntu nak buat entri ke..saya cadangkan join segmen yang berfaedah.. *semua Segmen/GA blogger kebanyakkannya adalah berfaedah dan punya matlamat tersendiri.. jadi tak rugi kita saling meberikan sokongan . jika bernasib baik dapat habuan yang ditawarkan ...paling kurang pon anda akan dapat rakan blogger baru.. dan mungkin macam-macam lagi dari itu..

kalau tak percaya..cubalah join dulu.  Klik Blog Syazwani Mazlan dan tengok syarat mudah di sana..

lepas tu baru fikir nak update entri tentang perkara lain ...

#PCL...pagi-pagi dah bizi tolong mamaD memasak tau...bereskan kerja yang sepatutnya, jadilah blogger yang sempoi pada setiap masa..

Selamat berhujung minggu  :))






2 comments:

  1. good luck PCL..
    ain bls kunjungan :)

    ReplyDelete
  2. Akak nak je join GA tp akak tk tau nak copy banner dn sebagainya mcmana...tu yg jd lemah semangat tu....

    P/s kira baguslah mcm tu,baru balance ada yg rupa mama tp perangai mcm abah,rupa abh tp perangai mcm mama...moga sentiasa bahagia ye pcl....

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.