Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? By AkuPenghibur.com

Sunday, December 08, 2013 PCL 7 Comments
Ini kisah mula-mula saya kenali apa itu Blog. Melayari Internet untuk mencari bahan, sumber untuk menambahkan ilmu dalam dunia IT. Masa mula-mula blogging dulu tak tau langsung apa bestnya ada blog nih...cumanya saya suka membaca ketika mengadap komputer...kalau menghadap buku mata cepat jadi kuyu dan layu bak pokok tak di sirami air...

Dalam pada masa sama , sebagai blogger yang sebahagian masa menghadap komputer...saya tidak mahu masa itu terbuang dengan sia-sia tanpa ada pulangan/benifit kepada diri dan juga keluarga saya. Bermula dengan niche blog Personal "kekeluargaan" , saya gabungkan kepada pelbagai yang menjurus kepada aktiviti kekeluargaan juga. Konsep "kedai" cetusan idea asal oleh sahabat blogger mampu memantapkan matlamat sebenar untuk saya berblog dari hari ke hari seterusnya.

di samping itu juga dapat menabahkan kenalan melalui ukhuwah blogging yang sentiasa terjalin. Kalau nak join sila klik banner penganjur atas tu.. .

sekian.


7 comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.