Semua perempuan kecuali aku..

Sunday, December 22, 2013 Nazlee Ismail 18 Comments

Okay..gambar sefamili hari ni...

Hari minggu seronok di rumah bersama-sama sediakan makanan menu kegemaran iaitu moi @bubur nasi dengan sup tulang.

*tengok gambar-gambar dibawah..update guna smartphone memang macam tu lah setting dia.

Kami semua dah ready nak ke Seri Kembangan hantar kak nina lepas makan tadi...kesian hanis tak ada kawan nak bergurau dalam masa dua minggu kedepan ni... Ada anak dua orang ni jer..dah ditinggal ke asrama. Nasib baik hanis tak ditawarkan ke asrama tahun depan...kalau tidak, tinggallah kami berdua-duaan pulak...bertambah lah sunyinya.

Pasal mata mamaD, ..Sakit mata mamaD dah semakin baik..dah kurang merah mata tu..alhamdulillah dan terima kasih kepada semua yang mendoakan..harap esok mamaD boleh kerja macam biasa..

Dan..rumah kami ni walau kakak nina tak ada sorang namun ada juga budak-budak comey ni semua meriuhkan keadaan..

#Aku suka anak-anak perempuan :)






18 comments:

  1. salam PCL

    best apa jadi hero kepada tiga orang wanita...hahaha

    Cantik n comel anak2 dn isteri PCL

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Wirda ; ..ye memang best, itulh yg sy rasakan selama ini.. Alhamdulillah. T.kasih dgn pujian Wirda tu dan sy sangat bersyukur.

      Delete
  2. Saya pula ada 6 anak, semua lelaki kecuali yg bongsu perempuan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Jay ; ..alhamdulillah tu. Ank lelaki dan ank perempuan masing2 ada cara menangani mereka.. Ada hikmah disebalik pengalaman membesarkan anak2. Suatu pengalaman manis.. Tahniah Jay.

      Delete
  3. Feweeet...org putih kata..thorn among the roses gitew...salam Ahad PCL :)

    ReplyDelete
  4. Sukanya tgk family uncle :D

    ReplyDelete
  5. family ika pula 2 lelaki 2 perempuan :)ada juga laa hero jadi bodyguard eheee :D

    ReplyDelete
  6. ProjeK lagi sampai dapat anak lelaki

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..bahagianya keluarga PCL..sy pulak ada 4 org adk beradik je..nd bongsu lg..hihi ^^

    ReplyDelete
  8. Salam ukhwah & salam Ahad PCL.. :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah dengan anugerah terhebat nie kan ...

    ReplyDelete
  10. salam kunjung balas P.C.L
    samalah macam hubby saya sorang je teruna dlm 4 kuntum bunga hehe..:D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.