Blog List 2014 ; Blogger Sempoi dan Blogger Sporting

Monday, January 13, 2014 PCL 10 Comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung di sini.

Kira masa-masa santai yang terluang nih... saya nak senaraikan Bloglist 2014 dalam 2 kategori ; sempoi dan sporting..

Sempoi untuk blogger lelaki dan sporting untuk blogger perempuan.

TIDAK perlu letak url blog anda diruangan komen ini ; admin akan buat pilihan sendiri :)

Kriteria pemilihan ;
- aktif buat entri
- selalu singgah dan komen blog ini.
- sedia ada menyenarai blog pcl dalam blog list anda. (sila maklumkan).

Jumlah url blog ;  terbuka.


# admin dalam proses menyenaraikan .
# sarapan pon dah terlewat...





10 comments:

  1. okay..saya letak blog pcl dlm list sy sekarang..

    ReplyDelete
  2. salam blogger : http://jmbelog.blogspot.com/2014/01/blog-list-2014-blogger-sempoi-dan.html . bloglist : http://jmist.blogspot.com/2014/01/salam-blogger.html

    ReplyDelete
  3. SAYA...
    aktif buat entri,
    selalu singgah tapi jarang komen blog ini. (jenguk & baca je) hehe,
    akan menyenarai blog pcl dalam blog list saya skrg.. :)

    ReplyDelete
  4. Sy hari2update.. Cuma nk singgah kt sini n.blogger lain je terhad...

    ReplyDelete
  5. assalam..dah lama letakkan pcl dlm bloglist saya..heeee...

    ReplyDelete
  6. Salam PCL..blog ni sentiasa dlm ingatan dan akan disinggah kalau sy bw :D

    ReplyDelete
  7. In sya Alllah...ada kelapangan sy dtg sini,kalau tak lapang,bila dtg sy bc mane perkonsian yg dh terlepas.....tq PCL

    ReplyDelete
  8. Agak2 dapat tersenarai lagi tak? Entry tu memang selalu update kadang2 10 entry satu hari. Ida pun macam PCL gak kadang2 datang blog Ida...kadang2 tidak (maksudnya tidak la datang setiap hari)... so pair n square hehehe. Kalau masih tersenarai alhamdulillah hehehe

    ReplyDelete
  9. blog PCL dah lama ada dalam bloglist ika...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.