IKWAS ; tunggu aku datang !

Wednesday, January 15, 2014 PCL 9 Comments


Lokasi : Kluang , Johor . (minggu depan eh ... kena pi kursus wajib bagi kakitangan awam kerajaan!)






9 comments:

  1. Tahniahlah..saya apply banyak kali kat sini, tak dapat-dapat, yg dapat intan bukit kiara jugak

    ReplyDelete
  2. Wah best lah kursus, menambah ilmu di dada...

    ReplyDelete


  3. PCL kursus nak Naik gaji kott...:)

    alhmadulillah....

    ReplyDelete
  4. ade ape pcl kt sane..jauh berjalan

    ReplyDelete
  5. selamat berkursus PCL.. :))

    ReplyDelete
  6. selamat berkursus PCL :)

    ReplyDelete
  7. apapun urusannya moga dipermudahkan Allah,selamat perjlnan pergi n blk

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.