MamaD tersenarai sebagai pemenang Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda .

Monday, February 10, 2014 PCL 7 Comments

Salam ;

http://www.mialiana.com/2014/02/pemenang-fasa-kedua-giveaway-ephyra.html


...tak sabar pulak rasanya nak bagi mamaD terima hadiah ni...dia masih belum tau lagi  berita ni..,
sejak kebelakangan ni memang mamaD jarang baca blog ..biarlah, lagi pon dia sibuk melayan anak-anak yang semakin manja dan banyak karenah terutamanya Afni Zulaikha dan baby Mea ..

kalau sebelum ni 10 hari testimoni dengan 10 sachet Ephyra dan selepas ni 30 hari pulak..., insyaAllah yakin dengan produk Ephyra ....

p/s  terima kasih Mia Liana dan Oceanlife .




7 comments:

  1. Dag dig dug mesti MamaD tanjat kalau dpt tau =)

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah untuk mamad ^_^ rezeki tu

    Hari ini last untuk vote, Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  3. wahhh..dah try ephyra? seronoknya Mama D...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.