Aku minum SlimFast Diet je setiap hari ...

Saturday, March 22, 2014 PCL 8 Comments

Berpeluh bila buat kerja luar berpanas , terasa nak cuba minuman sejuk pulak sesekali...

Aku minum SlimFast Diet je setiap hari ..jangan tak tahu kepada sesiapa yang minum SlimFast Diet memang boleh,  ..boleh buat kordial minuman sejuk. (hari ini adalah sachet yang ke 9 ; maknanya sehari lagi boleh buat perbandingan sebelumnya)

Semalam timbang berat badan kat satu mesin penimbang dekat pasar raya sini ; . ..Syukur alhamdulillah dah susut 5kg , Wohohoo.. memang menakjubkan dan ia adalah hasil kesan penyingkiran toksin dan lemak yang memudaratkan di dalam badan melalui sistem perkumuhan biasa...

(nantikan dalam entri testimoni akan datang, ....aku akan bercerita selanjutnya)

SlimFast Diet

#hahaha..mati2 depa ingat mamaD yg minum SFD tuu :)  ..biaq pi lah !



8 comments:

  1. Alhamdulillah.. Terbaik lah..

    ReplyDelete
  2. 5 kg susut???
    macam nak try je..macam best je..

    ReplyDelete
  3. Bnyk tu 5kg.. Berapa harga utk SFD tu PCL?
    Nanti buat review ye. mcm berminat je nk try

    ReplyDelete
  4. Turun 5 kg? Nanti semua seluar tak boleh pakai, kena pakai seluar saiz baru. Macam saya dulu bila berat badan turun 15 kg, semua seluar tak boleh pakai....

    ReplyDelete
  5. Sekarang berat akak 64kg...boleh try sebab nak turunkan 9kg.

    ReplyDelete
  6. nampak menarik je tengok gambar air tu time panas2 ni huuuu

    ReplyDelete
  7. hehe...rasa cam kelakar pun ada juga
    all the best ye

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.