Apa motif dia sebenarnya ..emmm..

Monday, March 17, 2014 PCL 6 Comments

[bila lelaki berdiet....]

..lucunya melihat Pcl berlari-lari anak di TS (Berjaya Time Square) semalam :)) , tak pasal-pasal dia jogging anak tangga dari satu tingkat ke ke tingkat lain hanya kerana nak 'membuang hajat' yang sudah dijangka...

saya dah bagitau awal-awal lagi; nanti takut tak sempat pulak...tapi dia kata tak apa , "boleh..boleh...  "

kami ke sana secara tak dirancang , hanya selepas melawat saudara di HKL.

kesian..kesian..berpeluh-peluh muka Pcl, rupanya tandas sedang diperbaiki dari tingkat bawah ke atas ..cuma hanya di sebelah hujung satu lagi saja boleh digunakan...huhuuu. 

tanya kat dia ; serik tak makan ubat diet ?? (merujuk kepada SlimFast Diet) .

"taklah ...cuma tandas TS ni je tak kesian kat abanggg !! "

~Pcl tu sebenarnya eksaited dan tak pernah lagi berdiet secara sistematik macam ni..selalunya belasah ikut suka hati dia... lucu pulak bila lelaki berdiet ; apa motif dia sebenarnya ..emmm..??


- Diana




6 comments:

  1. uhm alangkah hampanya ..jika blari2 nak lpaskan hajat.. lpas tu tutup plak.. .. letih2 :P

    ReplyDelete
  2. aisehhh..awok pun udha mule start jadi macam PCL.... perut makin kedepan ni... dan dah start cepat penat....

    ReplyDelete
  3. MamaD tak pe bagi je sokongan moral...

    ReplyDelete

  4. Ada beberapa alternatif nak kuruskan badan 1. Kontrol makan 2. Makan ubat diet 3.Bersenam secara regular. Kalau nak cepat berkesan kombinasi ketiga-tiganya. Tapi saya tak suka cara 1 dan 2., macam dera diri sendiri aje. Lebih suka cara 3...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.