Homemade Design Sticker

Friday, March 07, 2014 PCL 6 Comments


Peminat-peminat sticker khususnya pencinta make-up kereta, anda boleh  menempah design-design sticker pilihan. Kesemua design adalah idea sendiri dan ada juga dari idea orang lain serta carian di internet. Namun, diubahsuaikan mengikut situasi dan keadaan.

HMSD ENTERPRISE dengan label HMS adalah sticker buatan tangan sepenuhnya, tanpa menggunakan mesin-mesin yang canggih.. Ini adalah untuk mengekalkan kreativiti pereka design itu sendiri dan keunikan idea... Itu kata Homemadestickers .



Para pelangan boleh menempah design pilihan dan harga pula berdasarkan warna dan juga bergantung kepada kerumitan sesuatu design kerana perkhidmatan yang disediakan adalah  100% buatan tangan.

Di sini kami memaparkan gambar contoh design yang anda boleh tempah, anda juga boleh menghantar design sendiri dan kami akan beri servis print dan tampal sticker.

Untuk keterangan lanjut , hubungi :  (En Firdzaus)
URL page: https://www.facebook.com/pages/Homemadestickers/223351557757135
URL blog: http://www.homemadesticker.blogspot.com/
Email: homemadestickerdesign@gmail.com
WhatsApp : 0192732794 / 0139671644






6 comments:

  1. Terima kasih PCL... :-)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih berkongsi maklumat.. Kereta saya tak banyak sticker, kecuali yang wajib2 saja (road tax dan sticker pejabat)...

    ReplyDelete
  3. entry berbayar la ni ... info menarik .

    ReplyDelete
  4. ate ce PCL belanje sticker se kat iman =p

    ReplyDelete
  5. style jugak kalau buat sticker sign macam tu. hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.