Kau ada... aku tak mampu !

Thursday, March 27, 2014 PCL 6 Comments

...balik seketika untuk lunch time di rumah , sudah sedia disambut dengan kebisingan suara putri-putri kecil kami. ..macam manalah mamaD boleh kawal semua perangai dorang.. boleh pening kepala..  kalau ada darah tinggi..fuh taktaulah!

Rupa-rupanya masing-masing nak tunjuk lampu jam hahaa..Jam tu mamaD belikan setiap sorang satu ..kecuali Syafi,  sebab ayah dia dah belikan awal lagi hari sebelum tu..tayang-tayang kat bebudak lain..

Ini semua sebab mamaD nak pujuk lah..kes jeles la apa lagi..

"saya...saya nak jugak mama.." kata laikha , "nanti mama belikan untuk qea  ea..mama" sampuk Aqeela .




#kalau kita yang dewasa ni ada jugak yang main tayang-tayang macam perangai bebudak tu...buat orang lain geram  pulak melihatnya ; kemain lagi latest model gajetlah..takapalah tuu, depa mampu..kan ! 

#Kau ada...aku tak mampu !









6 comments:

  1. amboi bergaya sakan dengan jam baru yerr..

    org dewasa sekarang sibuk share gadget baru, muka baru, holiday sana sini etc etc kat FB... semua nak report kat FB

    ReplyDelete
    Replies
    1. @HijrahKuKeranaMu... Yg paling banyak kita lihat di wall fb ialah. Share tmpt makan makan dan makanan mewah..

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Baiknya MamaD...untie nak jugaklah!

    ReplyDelete
  4. Hehehe.. mesti adik2 seronok dapat gadjet baru tue... :D

    Ermm.. yang dok share2 di fb, blog, instagram dll tu... ermm mmg sesetengahnya nak menunjuk2... tapi ada juga yang jenis suka share itu ini just coz nak penuhkan entry kat blog jer.. wakakaka...

    ReplyDelete
  5. haha.. klu menunjuk tu mmg perangai bebudak la kan...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.