Review SlimFast Diet selepas 10 hari ..

Thursday, March 27, 2014 PCL 14 Comments

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera ..

okay ,  ini adalah review selanjutnya daripada saya ..sebelum itu sila baca rentetan entri blog pcl berkenaan SlimFast Diet  :

Melihat kepada bentuk kotak bungkusan 'langsing' memang menampakkan produk ini lebih mengkhusus kepada kaum wanita tetapi sebenarnya telah dinyatakan ; produk SlimFast Diet ini juga boleh diambil oleh kaum lelaki yang mahukan penampilan bentuk badan bergaya dan sihat .



Saya tak kata saya mempunyai bentuk tubuh ‘bergaya’… tapi sejujurnya teramat berpuas hati terhadap perubahan dengan penurunan berat badan dan peningkatan kecergasan . Sebelum saya mengambil SlimFast Diet, pergerakan dan kecergasan diri agak perlahan sedikit mungkin itu adalah kerana kurangnya tenaga untuk saya bergerak aktif semasa melakukan kerja dan sebagainya. Namun selepas minum SlimFast Diet beberapa hari,  badan saya terasa ringan dan lebih bertenaga.


Minum 1 sachet  Slimfast Diet setiap pagi hari membuatkan perut saya tidak terasa lapar walaupun pada sebelah malam sebelumnya perut tidak diisi dengan makanan melainkan hanya meminum air masak kosong sahaja.

Ini pengalaman saya dengan produk kurus yang bekesan ; bila selesai ambil sarapan pagi akan ada terasa gesa hendak membuang air besar.. (ia agak merumitkan keadaan pada hari pertama dan kedua ..selepas itu ia berkurangan dan keadaan kembali normal, maksudnya segala toksin dan lemak degil dalam badan sudah semakin berkurangan keluar melalui proses semula jadi..tapi harus diingat ! mesti amalkan minum air banyak seperti yang disarankan).

Berat badan saya sudah turun 5kg tau ! nak kata langsing itu mungkin tidak sesuai bagi tubuh lelaki tetapi percayalah, langsing kepada wanita pasti ada dengan mimum SlimFast Diet, ia adalah cara kurus dengan cepat dan lebih ketara akan dirasakan kepada  mereka yang ingin kempiskan perut buncit.

Mari kita baca secara lebih terperinci mengenai kandungan yang ada pada produk SlimFast Diet ;

“Formula Slimfast diet ini diperkaya dengan kandungan organik seperti raspberry, apple fiber, psyllium husk, oligo, collagen, orange de, acaiberry, grape seed, garnicia cambogia, hoodia, cassia angustifolia, l-carnitine, minerals dan vitamin. Slimfast diet dapat membantu menurunkan berat badan dengan pantas dengan 6-8 kilo mengikut tempoh serta metabolisma seseorang. Kandungan ramuan Cassia Augustifolia dan Psyllium Husk dapat membantu membersihkan kolon serta menggalakkan penurunan berat badan yang berterusan malah mencantikan kulit dengan adanya vitamin dan mineral. Gabungan Acai Berry dan Collagen dapat menyumbang nutrisi yang diperlukan tubuh semasa proses penurunan berat badan. Malahan kandungan Apple, Raspberry dan Ekstrak oren yang kaya dengan vitamin A,C dan E dapat memperbaiki struktur kulit dari menggeleber dan berkedut. “ ~Produk My Beauty Herbs

SlimFast Diet (SFD) - Kordial minuman harian yang akan singkirkan lebihan lemak dan membentuk wajah dan tubuh anda kepada penampilan yang anda tidak sangkakan!

Apa lagi tunggu , tukarkan minuman harian anda kepada segelas SFD setiap hari. RM45 sahaja.

Hubungi pakar  : www.fb.com/messages/mbherbs
atau auto sms, taip SFD ke 01128090446
website : www.mybeautyherbs.com.my
page : https://www.facebook.com/mbherbs



Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.






14 comments:

  1. assalamualaikum PCL..wah dah habis makan untuk 10 hari yer...alhamdullilah jika ada perubahannya...:)

    ReplyDelete
  2. wah.. banyak tu kalau turun 5kg pcl.. memang berkesan la tu.. mahal tak harganya?

    ReplyDelete
  3. wah.. terbaik... nk suruh suami cuba pula la..

    ReplyDelete
  4. 10 hari turun 5kg... banyak tu... pasti langsing sekarang nie...

    ReplyDelete
  5. salam. tahniah kerana telah berjaya membuat review produk slimfast diet.

    entri anda tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html

    semoga berjaya di peringkat seterusnya. good luck!

    ReplyDelete
  6. wah.. nampak awek muda lah PCL... tahniah sebab berjaya turunkan berat badan nampak perubahannya. hehe

    salam singgah dari blog,

    http://www.haneeza.com/2014/03/cabaran-kurus-10-hari-bersama-slim-fast.html

    ReplyDelete
  7. wah 10 hari berjaya buang 5kg kan .. kalau sebulan?? hehehh SlimFast Diet terbaik ^^

    ReplyDelete
  8. goodluck pcl

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/03/review-slimfast-diet-cabaran-10-hari.html

    ReplyDelete
  9. Thank you sebab singgah n bce review sy..5kg trun.memg terbaik la kn.. gud luck uncle PCL..chaiy0k2.. ^^

    ReplyDelete
  10. Bestnya dpt turun 5 kg lagi...keep it up..

    ReplyDelete
  11. Mcm nk beli je... nmpk sedap tu... sy tak join... xsempat le

    ReplyDelete
  12. tahniah ya... http://www.mialiana.com/2014/04/giveaway-slimfast-diet-pengumuman.html

    ReplyDelete
  13. Tahniah pak cik PCL. hehe menang tempat kedua. Wohhooo

    ReplyDelete
  14. PCL CONGRATULATIONS :D :D
    ececeh. Piwittt hihihi
    Caya lah heheeehehe :D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.