Semalam pagi adalah permulaannya untuk Slim !

Saturday, March 15, 2014 Nazlee Ismail 11 Comments


..silap aku tak beritahu dia siapa yang makan...hihi; semalam pagi adalah permulaannya dan hari ni adalah hari kedua , memang sempoi lah...dah minum banyak memang selalulah ke tandas...cuma buang air kecik ajerrr.. yang besar selepas beberapa jam baru terasa..tergesa? , takda lah sangat... boleh je control hahaa..

#SlimFast Diet




11 comments:

  1. tak pasal-pasal dia panggil PCL sis.. hehe.. aiza doakan semoga PCL berjaya.. selamat berhujung minggu.. :D

    ReplyDelete
  2. selamat berjaya pcl..dlm proses diet..
    good produck.. nampak kberkesanan tu :P

    ReplyDelete
  3. DAH SLIM NANTI, MESTI SUSAH NAK KENAL.. :)

    ReplyDelete
  4. Good luck PCL, klu berkesan nk belikan kt suami la plak nnt..

    ReplyDelete
  5. huhu...sis pun boleh..tak pasal2 dah haa...semoga ada hasilnya ya PCL.... :)

    ReplyDelete
  6. Nanti kalau ada perkembangan positif, 'sis' PCL ceritalah lagi untuk berkongsi ilmu bagi mereka yang memerlukannya....

    ReplyDelete
  7. Hahaaa. Sis Nazlee slmt brjaya.. Huhu.. :-D

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Eh dah lama kita tk jumpa kan..harap2 kalau jumpa PCL dh selim hehe

    ReplyDelete
  10. Hehehe macam best jer...tp klu selalu ke toilet tu yang tak tahan

    ReplyDelete
  11. hehe...all teh best PCL

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.