Apa menu anda..beli ke??

Sunday, April 27, 2014 PCL 2 Comments


Selamat berhari  minggu...

Pagi ni pcl tak larat nak ke gym atau jogging kat luar ..hanya mampu buat 30 minit senaman ringan depan tv sambil menonton 'tanyalah ustaz' tv9. ...dah banyak sangat jalan kaki petang semalam sampai lenguh-lenguh, semalam kami berempat window shopping kat KL..biasalah follow girls shopping ....penat giler !

..sesekali teringin nak makan nasi kerabu makan kongsi sepinggan dengan mamaD ....lantaklah apa orang lain nak kata yang terjeling kami makan tu ke  hihi.. sambil pandang semacam sebab kami makan kongsi dan oder air suam plak tu haha... bagi kami , style makan macam ni memang terbiasa bukan sebab diet ke apa tapi memang kami macam ni...

selesai makan minum , aku tapaw serawa durian dengan pulut untuk hanis dan nina kat rumah. ...sambil tu jeling pandang kat satu menu sempoi ni,...lama dah nak makan lauk itik . Serati ke apa-apa jenis itik lah ... , kat sini @Banting ni memang susah nak jumpa peniaga jual itik hidup kat pasar kalau ada pun cina yang jual...*orang sini tak pandai makan itik agaknya...

Aku beli untuk buat lauk makan tengahari... , so ini hari menu kami ialah  "gulai itik" beli.. :)

serawa durian dan pulut...

gulai itik Rm4/seketul

# Apa menu anda..beli jugak ke??





2 comments:

  1. Menu hari ni 'pansoh manok'. Ayam masak dlm buluh tuu ;)

    ReplyDelete
  2. Hui.. Serawa durian... Lama x mkn..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.