Futsal kami

Wednesday, April 02, 2014 PCL 6 Comments


...inilah dia aktiviti yang berterusan ; Futsal@PANstadium , semangat sungguh nak jaga kesihatan..maklumlah semuanya punya 'aset lebih' yang tiada nilainya .

..dulu kebanyakan dari kami semuanya steady, perut rata ....masih kuat bertenaga !

#tak susah kumpulkan komuniti untuk menjadi sihat hanya dengan group whatsApp aje sudah dapat dihimpunkan mereka ni semua....guna kemudahan yang ada untuk kembalikan kecerian bersama.

#tak boleh buat team lawan mana-mana group lagi sebab  kebanyakannya 'pancet' selepas 20 minit beraksi di padang..huhu..

~itulah kami setiap petang yang terluang.





6 comments:

  1. hehe..tak mengapalah pancit
    janji ada juga aktiviti riadah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Yana ; masing2 gigih untuk kembali macho :))

      Delete
  2. perut dah ke depan..
    alsan x de masa nak main bola.

    main nga anak pun dah penat..
    alasankan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. @PetakBunga ; ..kalau main dgn anak pn blh keluar peluh ok la tu..x semetinya main bola..kan.

      Delete
  3. Asset lebih ea? haha... betul la sangattt :) tak lama lagi hilang rata lah asset lebih tu... tak rindu ke nanti? :P

    ReplyDelete
  4. Bgus sukn futsal.. Mnyihatkn...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.