Giveway RM50 - Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Wednesday, April 23, 2014 Nazlee Ismail 10 Comments




... mai nak ceghita ! Bro HH ni aku kenal cuma dalam dunia blog saja...tak pernah jumpa walaupun kami ... 'satu line' ; maksudnya beliau bermastautin dekat Nibung Tebal , aku ... dekat Parit Buntar. Kiranya bandar Parit Buntar di Perak , Nibung Tebal di Pulau Pinang dan Bandar Baharu di Kedah adalah antara pekan/bandar sempadan 3 buah negeri. Sempoi !...apa yang sempoi hanya orang-orang kat sana ja tau ! ...

Kami .... , tak pernah sembang-sembang berdepan apa lagi chit chat kat fb pun belum pernah sekali , kalau Bro Hasrul Hassan tu pemalu orangnya , aku lagi lahh..haha tak tau macam mana nak mulakan topik apa... bab SEO atau bisnes melalui blog?  aku memang tak pandai nak menyampuk, kalau bab pancing udang galah sepit biru kat Sungai Kerian atau Ampang Jajar tu boleh la sikit-sikit...

Ok lah Bro Has ...nanti ada jodoh kita ketemu eh  :) .  Boleh merapatkan ukhuwah blogger, teringin gak jumpa Pakar SEO dalam penulisan Blog.

Terima kasih ; saya join GA ini. (klik sini/gambar) kalau kawan-kawan lain nak turut serta.

#Blog Gua ..Blog Oren !





10 comments:

  1. Haha..duk dekat2 je rupanya.. sy pn xpandai bicara pasal blog..kalau bab kek laju je

    ReplyDelete
  2. saya pun dok kat nibung tebal..tapi kat simpang ampat.kira dekat jugak la..kan??heheh

    ReplyDelete

  3. Saya juga pernah kerja di Nibong Tebal. Nibong Tebal (Penang), Parit Buntar (Perak) dan Bandar Baru (Kedah) adalah 'golden triangle' - tiga bandar sempadan di tiga negeri. Kadang2 bila lunch masa tu saya makan di Kedah (Bandar Baru), lepas tu beli barang di Perak (Parit Buntar) dan kemudian balik kerja di Pulau Pinang (Nibong Tebal). Dalam masa 1 jam boleh berada di tiga negeri...

    ReplyDelete
  4. salam...
    datang singgah sini...
    btw good luck..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/04/tangisan-seribu-makna.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam singgah lagi di sini PCL...semoga berjaya yer PCL..

    ReplyDelete
  6. salam.

    singgah dan follow..

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.